HEADING_TITLE

ZATERDAG 07 JULI, 2018 | TEXT_NEWS_RSS_FEED

TEXT_ARTICLE_BY_LINE | TEXT_POST_COMMENT_2

Ale leek een paar jaar geleden op het toneel te ontploffen en bood een aantal luide shorts en jerseycombo's. Ik kon geen ritje maken in het Verenigd Koninkrijk of in het buitenland zonder een handvol felgekleurde Ale-geklede fietsers te zien.

Deze keer heeft Ale ons voorzien van iets klassiekers en ik vind het leuk, vooral met de heldere 'Ale'-stempel op de zijkant van het been.

De Ale PRR 2.0 Agonista 2-bretellen zijn verkrijgbaar voor £ 130, waardoor ze in de middelste prijsklasse vallen.

Ik heb een maatje getest en vond dat voor degenen met een dij van een wielrenner - velen van ons ben ik zeker - ze zijn serieus strak rond de strak geweven Lycra pootjes. Omdat deze echter breed zijn, zijn ze verrassend comfortabel wanneer ze aan staan ​​en goed vastzitten, waardoor ze niet omhoog kunnen rijden of bewegen.

Dit betekent dat ze moeite hebben om op te trekken en me de vraag hebben gesteld of ik een maatje hoger moet gaan. Het betekent ook dat, met bijna alle soorten beenopeningen als deze, de stof de neiging heeft snel te vergaan, zijn vorm verliest en zich rond de rand vouwt na slechts enkele ritten.TEXT_NEWS_ARCHIVE_LINK