HEADING_TITLE

DONDERDAG 23 AUGUSTUS, 2018 | TEXT_NEWS_RSS_FEED

TEXT_ARTICLE_BY_LINE | TEXT_POST_COMMENT_2

De felle en krachtige Flux Print-trui van Kalf is exclusief verkrijgbaar bij de Britse retailer Evans Cycles.

Het komt in verschillende maten van S tot XL en past een beetje op het kleine formaat, en op mijn gebogen frame van UK maat 14 vond ik de grote een beetje strak op de heupen en buste, dus je wilt misschien een maat groter gaan als u de voorkeur geeft aan een lossere pasvorm of groot op de borst.

De manchetten voor de mouwen zijn versterkt met een band die een mooie schone rand geeft, maar niet dezelfde hoeveelheid stretch heeft als de rest van de trui, dus kan een beetje beperkend zijn.

Goed nieuws voor langere renners is dat deze trui relatief lang in het lichaam zit en de siliconen gripper-patches helpen de gevallen staart op zijn plaats te houden.

Een eigenschap die bij het warme weer erg op prijs werd gesteld, waren de geperforeerde okselpanelen, die een zalig koel briesje doorlaatten om het zweet en de gematigde temperatuur weg te voeren.

De achterzakken, waaronder een veilige zak, passen er goed in, maar het materiaal kan behoorlijk veel rekken, waardoor de achterkant van de trui naar beneden kan trekken.

Over het algemeen was dit voor het grootste deel een comfortabele trui die goed presteerde in warme omstandigheden en ziet er goed uit om op te starten.


TEXT_NEWS_ARCHIVE_LINK