Een nieuwe Ford kopen

Wilt u een nieuwe Ford kopen?

Dan hebben wij hieronder voor u een aantal uitblinkers op een rijtje gezet. We bespreken zowel personenauto’s als bedrijfswagens.

Elke nieuwe Ford staat in het teken van zuinig rijden en brandstof besparen. Daarnaast hebben de ontwikkelingen ook niet stil gestaan en is elke Ford voorzien van de laatste technische snufjes.

De Ford Ka

ford ka 2014De Ford Ka is een kleine, zuinige en compacte auto welke perfect voor stadsgebruik is. Hij is er al vanaf 9.995 euro en is in veel frisse kleuren te verkrijgen. De Ford Ka is niet alleen heel zuinig maar ook goedkoop in wegenbelasting, verzekering en onderhoud.

De Ford Ka heeft een stoer uiterlijk en staat garant voor veel rijplezier.  Het CO2 uitstoot is zeer laag en hij is verkrijgbaar met een 1.2 liter benzinemotor met Duratec technologie welke 69pk. De Ford Ka is licht in gewicht en weegt maar liefst 840kg. Hij heeft een gecombineerd verbruik (stad en snelweg) van 1 op 20! Hij is standaard uitgerust met ABS en 2 airbags. Centrale deurvergrendeling, stuurbekrachtiging en een in hoogte verstelbaar stuur zijn ook standaard.

De Ford Ka is er in 3 varianten te verkrijgen: De 1.2 champions edition, de 1.2 limited en de 1.2 titanium x. De limited uitvoering is de voordeligste.

Met de Ford financiering kunt u al een Ford Ka rijden vanaf 99 euro per maand.

De Ford Fiesta

ford fiesta 2014Ook de Ford Fiesta is een compacte zuinige auto die meer ruimte biedt dan de Ford Ka. Deze auto mag zeker gezien worden met zijn sportieve uitstraling.

De Ford Fiesta is verkrijgbaar met Ford Sync welke een spraakgestuurde koppeling is tussen de telefoon en de auto. Zo kan deze functie smsjes voorlezen en kunnen en spraakopdrachten worden ingegeven om te bellen, gesprekken aan te nemen en op te hangen. Tevens kan er vanaf de telefoon muziek worden afgespeeld waaronder mp3.

De Ford Fiesta is te verkrijgen met een zuinige 1.0 liter ecoboost benzinemotor welke 4,3 liter op de 100km verbruikt. Dit betekend dat u ruim 23 kilometer op 1 liter brandstof kunt rijden! Erg zuinig dus.

De Ford Fiesta is ook te verkrijgen met een 1.6 liter Duratec Dieselmotor welke nog zuiniger is en een zeer lage CO2 uitstoot heeft. Met deze motor kunt u een verbruik halen van 3,3 liter op de 100km. Hiermee kunt u dus 1 op 30 rijden. Het motorblok levert een vermogen van 95pk wat zeker niet mis is in combinatie met het zuinige rijden.

Er kan gekozen worden voor een handgeschakelde Fiesta maar ook voor een Zuinige automatische transmissie. Deze automaat heeft 6 versnellingen en een dubbele koppelen. Het schakelen is bijna niet voelbaar met deze vernieuwde techniek.

De Ford Transit

ford transit 2014De Ford Transit is bijna niet meer weg te denken uit het straatbeeld. Ook hier heeft Ford zijn slag kunnen slaan met energiezuinige techniek. Niet alleen is het rijden zuiniger geworden met de Transit maar is ook het comfort aangepast. De Ford Transit is heel ruim aan de binnenkant en heeft het comfort van een personenauto.

De Ford Transit is met verschillende wielbases te verkrijgen zodat er voor elke toepassing genoeg ruimte is. In totaal zijn er 5 varianten welke ieder een zee van ruimte bieden.

De Ford Transit is te verkrijgen met een voorwielaandrijving (FWD), achterwielaandrijving (RWD) en 4-wielaandrijving (AWD).

Er zijn dieselmotoren verkrijgbaar vanaf 100pk t/m 155pk. Ook is er een gecoat roetfilter toegepast welke de uitstoot van roetdeeltjes tot 95% beperkt van het milieu flink ten goede komt.

Tegenwoordig mag het Start/Stop systeem ook niet meer op de Ford Transit ontbreken waardoor er ook bij het stoplicht brandstof bespaart kan worden.

Kortom is de Ford Transit in veel verschillende smaken te verkrijgen welke qua techniek helemaal up 2 date zijn.
ford verkopen