Links

ford b-maxWelkom op de site Ford verkopen snel. Op deze site vind je meer informatie over het verkopen van je Ford. Al vele tientallen jaren is Ford een populair automerk en zijn veel Ford rijders trouw aan het merk.
Dit betekent dat hun nieuwe auto ook van hetzelfde merk is. Het automerk is in Amerika geboren en overgewaaid naar Europa en andere continenten. De Amerikaanse modellen willen nog wel wat verschillen met de Europese modellen omdat hier de eisen anders zijn. Zo wil een Nederlander bijvoorbeeld niet snel een grote zware auto van 2000kg voor de deur hebben staan die een gemiddeld verbruik heeft van 1 op 7.
In Amerika zijn veel auto’s minder zuinig omdat de brandstofprijzen beduidend lager liggen dan in Nederland. Nederland is een van de duurste landen als het om benzine en diesel gaat. Vooral het midden-oosten en Afrika is erg goedkoop met brandstof. Waar de Nederlander voor 1 liter benzine 1,50 betaald, kost het voor een Afrikaan 40 cent. Een nogal groot verschil. Dit heeft er onder andere mee te maken dat de Nederlandse overheid ook een graantje wilt meepikken en er 70% accijns opdrukt. Dit betekent dat elke euro die je uitgeeft met tanken er 70 cent naar de overheid gaat. De overige kosten zijn voor de brandstof en de pomphouder/pompstation.

Mocht je je Ford sneller willen verkopen en geen gezeur aan de deur willen dan is deze website uitermate geschikt. Je kunt namelijk je Ford binnen 1 dag verkopen zonder gedoe. Tevens vang je de beste prijs voor je auto omdat autobedrijven kunnen bieden. De hoogste prijs wordt aan je kenbaar gemaakt en jij beslist wat je er mee doet. Wil je niet verkopen tegen het hoogste bod dan is dat ook prima. Het mooiste van alles is dat het je helemaal niets kost. Er zijn geen veilingskosten en het verkopen van je auto kost ook niets. Wellicht vraag je je dan af wat het verdienmodel hierachter is. Iemand moet hier toch aan verdienen? Dat klopt. Autobedrijven welke gebruik maken van het veilingssysteem betalen abonnementskosten. Daar verdient de veiling aan. Hierdoor is het voor de consument die zijn of haar auto wilt verkopen geheel kosteloos.

Hier staan aanbevolen links:

 

uw link hier? Neem contact op.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *